Tallers, Marató i Col·laboracions

La Marató de Castellar recapta 4.155 euros per lluitar contra el càncer

La jornada castellarenca de la Marató es va concentrar a la plaça del Mirador, durant el matí. Després que l’any passat no se celebrés, la manera de recaptar fons d’aquesta edició va ser a través d’una polsera, amb un preu de 2 euros, que servia per poder participar en les activitats proposades per associacions i col·lectius.

Com a reclam per assistir a la jornada, la programació va incloure dues actuacions musicals, la de Lòxias i The Kings Kiss. Les entitats, per altra banda, van oferir tastets d’esport, tallers o exhibicions. A més del CEC, va participar-hi l’ETC, els Capgirats, els Ball de Bastons, el Ball de Gitanes, Colònies i Esplai Xiribec, l’Hoquei Club Castellar, el Club Bàsquet Castellar, el Club Atlètic Castellar, els Bombers Voluntaris, l’ADF, el Club d’Escacs Castellar, l’escola El Sol i la Lluna, el Grup Pessebrista i l’Associació Zumberes. Al mateix temps, el Banc de Sang va instal·lar un autobús per a la campanya de donació d’aquestes festes.

42ª Trobada Nacional a Sant Cugat

Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, que en aquesta 42ª edició, és va celebrar a St. Cugat del Vallès. Els bastoners de Castellar van participar amb les colles de petits i grans aportant uns 35 bastoners. Segons la organització van gaudir d'aquesta edició més de 1000 bastoners d'arreu de Catalunya i més de 60 colles.

Veure més

41ª Trobada Nacional a Castelldefels

Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, que en aquesta 41a edició, és va realitzar a la població de l'Àrea Metropolitana de Barcelona de Castelldefels. L'acte va comptar amb un total de 90 colles i enguany, vam tenir un convidat d'honor per celebrar la nostra festa major.

Els Bastonets d’Algemesí (Ribera Alta, València, País Valencià) van ser els convidats d’aquesta Trobada Nacional. Aquesta colla forma part de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat l’any 2011 per part de la UNESCO.

Veure més

40ª Trobada Nacional a Taradell

Un total de 1.300 bastoners i 54 colles de balls de bastons. Aquest és el balanç que va deixar la 40ª Trobada de Catalunya de balls de bastons que es va viure a Taradell el dissabte 13 de juny.

Va ser un espectacle de cultura popular catalana que va impregnar en tots els racons del poble i la colla bastonera de Castellar del Vallès no s'ho va perdre.

Veure més

39ª Trobada Nacional a Sant Adrià

La 39ª trobada Nacional de bastoners de Catalunya va tenir lloc a Sant Adrià del Besòs.

A la ballada conjunta final a la plaça de la vila, les colles bastoneres participants van ballar la peça 'Bastoncé', melodia creada especialment per a l'ocasió pel grup de grallers 'Els Laietans'. Així sona...

Veure vídeo Laietans

38ª Trobada Nacional a Prats de Lluçanes

La 38ª trobada Nacional de bastoners de Catalunya va tenir lloc a Prats de Lluçanes amb la participació de 57 colles organitzat per la colla dels estelladors de prats.

Veure més