Assajos colles

Colla Petits

El grup de menuts i colla de petits ens trobareu a l'escola St. Esteve tots els dijous de 17'30 a 18'30 de la tarda. Podeu venir els nens i nenes de 5 a 12 anys per aprendre amb la Sara la màgia del ball de bastons.

Colla Joves

La Colla de joves tots els dimarts a les 17:00 ens trobareu a l'escola Sant Esteve.

Colla Grans

Els bastoners de Castellar ens trobem a l’escola St.Esteve per assejar. Tothom qui vulgui apendre a ballar, està convidat a venir.

La colla de grans assagem el primer i últim divendres de cada mes de 21h a 22h.

Els nostres orígens

Actualment les colles dels bastoners de Castellar assagem dins l'escola Sant Esteve. Un espai que ens cedeix l'escola i l'ajuntament però també hem tingut altres llocs de reunió.

Durant els anys 90 vam tenir com a local d'assaig els Safareigs de la Baixada de Palau. Un edifici públic construït al 1927 on els veïns del casc antic anaven a rentar la roba. Amb els anys ha tingut varies funcions com a equipament cultural fins que en el 1997 és va remodelar com a escola de cuina municipal.

Després vam poder assajar a les naus de la plaça major fins que es va remodelar la plaça i es van enderrocar. També l'Ateneu ha sigut un dels llocs on han repicat bastons molts dissabtes al matí.

En l'any 2005 vam realitzar assajos en el gimnàs de l'escola Emili Carles Tolrà

Informació

Ball de Bastons de Castellar del Vallès

El Mirador (bústia 7)
08211, Castellar del Vallès
937142335
bdbcastellar@gmail.com

Comparteix emocions

Vina a ballar amb nosaltres

Ens trobaràs a
l'escola St. Esteve de
Castellar del Vallès